“A projektet az Európai Bizottság támogatta.
A honlapon megjelentek nem szükségszerűen tükrözik az Európai Bizottság nézeteit.”

A Szent Imre Katolikus Általános Iskola és Jó Pásztor Óvoda, Alapfokú Művészeti Iskola több nyertes Erasmus + pályázatban vesz részt partnerországként, illetve koordinátorként. A projektekben az egymástól tanulás, a jó gyakorlatok cseréje, a nemzetközi együttműködések megalapozása és kibővítése, kisebb eredményeken való közös munka, azok összegzése, terjesztése, valamint a résztvevők és szűkebb-tágabb környezetük képzése, fejlesztése a cél. Ezekben a projektekben egymáshoz szervezett partnertalálkozók és mobilitási tevékenységek segítségével valósul meg a tapasztalatcsere.

Az Erasmus+ program támogatja a tanítás és a tanulás minőségének javítását, mely iskolánk kiemelt céljai közt szerepel minden oktatási szinten. A pályázatok lehetőséget nyújtanak pedagógusaink számára arra, hogy fejlesszék a szakmai készségeiket és európai partnerekkel dolgozzanak együtt.

Minden pályázat része a jó példák megosztása és az innovatív módszerek kipróbálása, valamint az iskolán kívüli szereplőkkel való együttműködés erősítése.