Spirit week 2021/22

Október 11 és 15 között Erasmus Spirit Week lesz iskolánkban az idegennyelvi munkaközösség szervezésében.

Hétfő: Kalapok napja: Válaszd ki kedvenc kalapodat vagy egy egyedi kalapot, és viseld az iskolában. A legkülönlegesebb kalapot viselő diák jutalmat kap!

Kedd: Ikrek napja. Nem csak diáktársaiddal, de akár egy tanároddal is alkothatsz ikerpárt. A legötletesebb ikrek jutalmat kapnak.

Szerda: Iskolai színek napja. A logónk színei: kék, sárga és fehér. Öltözzetek úgy, hogy ez a 3 szín jelenjen meg rajtatok.  Tegyétek még szórakoztatóbbá a napot és mutassátok meg nekünk, hogy ki találja ki a legőrültebb öltözéket az iskola színeiben.

Csütörtök: #ErasmusDays

Az iskola udvarán 2-4 ig Erasmus Fesztivál lesz a 6. és a 7. évfolyamok számára. Az eseményt regisztráltuk az európai #ErasmusDays program sorozatba is. 10 osztály mutatja be 10 ország nemzeti ételeit, országismereti totókat töltenek ki a diákok, Erasmus nyomozókká váhatnak ezen a napon, kincset kereshetnek. valamint európai országok néptáncaival ismerkedhetnek egy fergeteges táncházban.

Péntek: Scrabble nap: Szervezz egy nagy baráti társaságot, és a pólókon lévő betűkkel alkossatok értelmes szavakat. Lehet gondolkodni magyar és angol szavakban is. Egy diák egy nagy betűt ragasszon fel a pólójára. A leghosszabb szót kirakó tanulók jutalmat kapnak.

Sajbán Zsuzsanna

munkaközösség vezető