Eurotour pályázat

Utazásaink

Első  diákutazás a Eurotour pályázaton belül

 2017. november 19 és 24 között iskolánk négy 7. évfolyamos tanulója: Farkas Dorina, Molnár Jetta, Nagy Emma és Béres Alíz utazhattak el a Csehországi Ceska LIpa városába, hogy partnereikkel együtt dolgozzanak a hegyi turizmus témakörön belül.
A diákok fogadócsaládoknál tartózkodtak, iskolai programokon vettek részt, versenyeztek angl nyelven,kirándultak, valamint egy floorball mérkőzésen szurkoltak a helyi csapatnak.
Nagy örömünkre, Béres Alíz logója nyert a logókészítő versenyen, így 3 éven keresztül láthatjuk a projekt weboldalán, illetve promóciós termékeken.
Gratulálunk!

Első Törökországi utunk

2017. október 7-12 között Mersinben  valósult meg az első tanár mobilitás (résztvevő tanárok: Soósné Hegedűs Ildikó, Bocsiné Czakó Ágnes) az Eurotour nemzetközi projekt keretén belül.
A projekt témájának megfelelően meglátogattuk Mersin és környékének turisztikailag jelentős helyszíneit (Pompeiopolisz, Kandilivane, Tarsus), projekt meetingeken egyeztettük a következő két hónap programjait és a következő diákmobilitás tészleteit, ill. ellátogattunk a török partner iskolájába, ahol nekünk is lehetőségünk nyílt városunk és iskolánk bemutatására.
Mind a török tanár kollégák, mind a török kisdiákok magy szeretettel fogadtak bennünket. Köszönjük nekik és nagyon várjuk, hogy viszonozhassuk a vendégszeretetüket.